Biotherm

Biotherm har som expert på hudens biologi sedan 1952, utnyttjat kraften i jordens hav med dess marina, regenerativa ingredienser och har använt dem i avancerade hudvårdsprodukter som verkar på djupet och i optimal balans med din hud.

Christian Dior

"Christian Dior var en visionär. Från hans första kollektion 1947, revolutionerade han den moderna elegansen och införde sin stil till världen. 
Han gav kvinnor sin vision av skönhet och glädje. Han
visade originell kreativitet utan motstycke. 
Idag forstätter Christian Dior att definiera elegans och stil med samma djärvhet som i början. Varje Dior-produkt är en symbol av lyx, perfektion och tidlös elegans."

Clarins

Clarins- 100% välmående från växternas värld. Från allra första början valde Jacues Courtin- Clarins att basera sina produkter på högkoncentrerade växtextrakt med den mest optimala koncentrationen- detta gäller i alla Clarins produkter. Clarins ansikts- och kroppsoljor är gjorda på 100% rena växtextrakt och började säljas redan 1966.

Clinique

Clinique har arbetat med att ge världen vacker hud i nästan fyra decennier. Vår styrka är vårt omfattande sortiment av skönhetsprodukter som utvecklats av hudläkare: hudvårds- och make-up-produkter och parfymer för kvinnor och män. Alla produkter är allergitestade, hundra procent oparfymerade och passar alla hudtyper. Börja med vårt grundläggande skönhetsprogram i tre steg.

Dermaceutic

Elizabeth Arden

Som karriärskvinna, skönhetsrådgivare och talesman för alla kvinnor, Elizabeth Arden har varit en inspirationskälla för kvinnor över hela världen. Det stämmer lika bra idag som för 100 år sedan. Hennes Eight Hour Cream är ett måste i varje badrumsskåp.

Estée Lauder

ESTEE LAUDER,
Kvinnan, Ett liv i skönhet
 
“Det vackraste ansiktet i världen? Det är ditt.”

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein är ett högteknologiskt märke som samarbetar med La Clinic Montreux i Schweiz. Deras produkter innehåller mycket aktiva ingredienser, höga koncentrationer och de mest lyxiga konsistenser.

Lancôme

Lancôme ger dig oklanderlig kvalitet. Produkter som ger välbehag, aktiva, avantgardistiska, subtila parfymer, Lancôme erbjuder dig många olika ultra-aktiva produkter. Fler än 2500 forskare utför en stadigvarande kvalitetskontroll tack vare de många olika testerna som utförs varje dag i Lancômes laboratorier.

Sensai

Ordet Sensai betyder fin, delikat och välbefinnande. Produkterna innehåller Japans finaste Koishimaru silke. Tekniken Sensai Saho är skapad för att ge dig den ultimata dagliga hudvårdsrutinen med dubbel rengöring, dubbel återfuktning och dubbel applicering.

Shiseido

Shiseido är ett av världens äldsta kosmetiska företag, grundat 1872 av Yushin Fukuhara.
Avsikten till grundandet hade sitt ursprung i att skapa Japans första apotek i västerländsstil.
Idag är Shiseidos filosofi, inom hudvård, kosmetik och makeup: Sann skönhet, enligt det japanska idealet, är harmoni mellan själ och utseende; en yttre reflektion av det inre jaget.

Sisley Paris

Sisley är ett märke av naturliga plantextrakt av högsta kvalitet. Sisleys mål är att skapa den bästa möjliga produkt på marknaden, med de mest effektiva formler och bästa konsistenser.